menu
Telefoon
banner

Fysiotherapie

 

Het gratis inloopspreekuur vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats van 19:30 tot 20:30 uur.

 

Behandelingen vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats van 19:30 tot 20:30 uur.

 

Gratis inloopspreekuur

Bij Boulderhal Bruut hebben wij iedere eerste dinsdag van de maand een gratis inloopspreekuur voor fysiotherapie. Tijdens dit spreekuur kun je terecht met al je vragen over klimgerelateerde (en natuurlijk ook andere) blessures.

 

Het spreekuur wordt verzorgd door Willem-Paul Wiertz, fysiotherapeut bij Doornbos Fysio Groep. Als Sportfysiotherapeut is Willem-Paul gespecialiseerd in sportblessures en schouder- en knieklachten. Hij is erop gericht om je zo snel mogelijk op een verantwoorde manier weer te kunnen laten klimmen.

 

Behandelingen bij Bruut

Is het nodig dat je blessure verder onderzocht of meerdere keren behandeld wordt? Geen probleem. In dat geval worden wel het volgende onderzoek en de behandelingen bij je verzekering gedeclareerd of krijg je zelf een rekening thuisgestuurd (als je niet voor fysiotherapie verzekerd bent).

 

Heb je een nieuwe klacht op een andere plek? No worries: de eerste keer dat je je hiervoor bij het spreekuur aanmeldt is weer gratis.

 

Hoe werkt het?

Je meldt je via onderstaand formulier aan voor het spreekuur. Je kunt op dit formulier kort aangeven wat je klachten zijn. Als je je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op om je zo snel mogelijk in te kunnen plannen voor het inloopspreekuur. Bij Bruut meld je je op de afgesproken tijd bij de bar en je wordt vanzelf opgehaald.

 

Als service voor de mensen die bij ons klimmen, is de eerste keer dat je je met een klacht bij het spreekuur aanmeldt gratis.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacyverklaring van Boulderhal Bruut.