menu
Telefoon
banner

Fysiotherapie

 

Fysiotherapie bij Bruut

Ben jij iets te hard van stapel gelopen bij Bruut en heb je nu last van een blessure? Dat vinden we natuurlijk super vervelend! En omdat we je graag snel weer in de wand zien hangen, bieden wij je een (gratis) fysiotherapie spreekuur aan.

 

Wekelijks spreekuur 

Onze fysiotherapeut, Joost, is wekelijks in Bruut te vinden om je te helpen op voornamelijk dinsdagen en woensdagen.

 

Tijdens het spreekuur bij Bruut krijg je (kosteloos) een snelle check van je klacht, zodat je weet of het nodig is om een behandeltraject te starten of dat je je eigenlijk toch niet zo veel zorgen hoeft te maken. De data waarop de spreekuren plaatsvinden, zijn hier later te vinden op de website. Aanmelden voor het spreekuur is vereist.

 

Schema Inloopspreekuur Bruut. Van 20:00 tot 21:00

 

- Dinsdag 22 maart

 

- Dinsdag 5 april


- Dinsdag 19 april

 

- Dinsdag 3 mei

 

 

 

 

  

Aanmelden spreekuur

Meld je aan via deze link.

Weet je inmiddels wie Joost is? Je mag hem ook altijd even aanspreken als hij zelf aan het klimmen is. Vindt hij helemaal niet erg. Sterker nog, Joost helpt je graag! 

 

Vervolgtraject

Is een vervolgtraject nodig? Dan kan je dit in overleg met Joost verder inplannen. Dit traject kan eventueel ook bij Bruut plaatsvinden. De kosten voor je behandelingen worden (grotendeels) vergoed door je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt.

 

Even voorstellen

Joost van den Broek, oftewel ‘Team Fysio Bruut’, is in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Inmiddels heeft hij dus alweer zo’n 10 jaar ervaring. Twee jaar geleden ontdekte Joost wat boulderen is en sindsdien heeft hij het virus te pakken! 

 

“Om nu mijn werk en hobby te kunnen combineren is enorm leuk. Ik heb enorm veel zin om alle boulderaars te helpen klachtenvrij te klimmen!”

 

Joost heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de revalidatie van sportblessures en is ook manueel therapeut. Manuele therapie wordt vooral toegepast bij functiestoornissen van de gewrichten, spieren en zenuwen. 

 

Vragen?

Spreek Joost even aan, stel je vraag bij de bar of mail/bel ons. We helpen je graag!