menu
Telefoon
banner

Fysiotherapie

 

Fysiotherapie bij Bruut

Ben jij iets te hard van stapel gelopen bij Bruut en heb je nu last van een blessure? Dat vinden we natuurlijk super vervelend! En omdat we je graag snel weer in de wand zien hangen, bieden wij je een (gratis) fysiotherapie spreekuur aan.

 

Wekelijks spreekuur 

Onze fysiotherapeuten, Joost en Niels, zijn wekelijks in Bruut te vinden om je te helpen op voornamelijk dinsdagen en donderdagen.

 

Tijdens het spreekuur bij Bruut krijg je (kosteloos) een snelle check van je klacht, zodat je weet of het nodig is om een behandeltraject te starten of dat je je eigenlijk toch niet zo veel zorgen hoeft te maken. De data waarop de spreekuren plaatsvinden, zijn hier later te vinden op de website. Aanmelden voor het spreekuur is vereist.

 

Schema Inloopspreekuur Bruut. Van 20:00 tot 21:00

 

- Dinsdag 17 december
- Dinsdag 7 januari
- Dinsdag 21 januari
- Dinsdag 4 februari
- Dinsdag 18 februari

 

Aanmelden spreekuur

Vul onderstaand formulier in of meld je aan bij de bar. Weet je inmiddels wie Joost en Niels zijn? Je mag ze ook altijd even aanspreken als ze zelf aan het klimmen zijn. Vinden ze helemaal niet erg. Sterker nog, ze helpen je graag! 

 

Vervolgtraject

Is een vervolgtraject nodig? Dan kan je dit in overleg met Joost en/of Niels verder inplannen. Dit traject kan eventueel ook bij Bruut plaatsvinden. De kosten voor je behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebt.

 

Even voorstellen

Joost van den Broek en Niels van der Burgt, oftewel ‘Team Fysio Bruut’, zijn beiden in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda. Inmiddels hebben ze dus alweer zo’n 10 jaar ervaring. Twee jaar geleden ontdekten ze beiden wat boulderen is en sindsdien hebben ze het virus te pakken! 

 

“Om nu ons werk en hobby te kunnen combineren is enorm leuk. We hebben veel zin om alle boulderaars te helpen klachtenvrij te klimmen!”

 

Joost heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de revalidatie van sportblessures en is ook manueel therapeut. Manuele therapie wordt vooral toegepast bij functiestoornissen van de gewrichten, spieren en zenuwen. En Niels heeft dit jaar zijn opleiding tot osteopaat afgerond. Osteopathie gaat nog dieper in op de werking van het lichaam en alle systemen die elkaar beïnvloeden, zoals de organen, het neurologische systeem, diverse fysiologische processen en voeding. Deze aanpak kan helpen om nog beter achter de oorzaak van een probleem te komen.

 

Vragen?

Spreek Joost of Niels even aan, stel je vraag bij de bar of mail/bel ons. We helpen je graag!

 

Bij Bruut werken wij samen met Burgt Osteopathie gevestigd in Breda. Voor klachten waarbij Osteopathie nodig is kan je op de website kijken en online een afspraak maken: 

www.burgtosteopathie.nl

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacyverklaring van Boulderhal Bruut.