menu
Telefoon
banner

Boulderhal bruut

Een boulderhal waarin zowel de gevorderde als beginnende klimmers hun weg naar de top van een route weten te vinden; een hal waarin gezelligheid en groei centraal staan; en een hal waar iedereen door middel van trainingen en cursussen het beste uit zichzelf kan halen.

Het team van Boulderhal bruut

Een combinatie van ervaring in boulderen, coachen en ondernemen

Wouter Jongeneelen

Zoals velen al weten laat het 'klimvirus' je niet zomaar los. Sinds eind jaren '80 maakt de klimsport onlosmakelijk deel uit van mijn leven. Door de jaren heen heb ik de ontwikkeling gezien en beleefd die het klimmen doormaakte. Ook heb ik mezelf ontwikkeld. Van wedstrijdklimmer en fanatieke buitenklimmer tot coach en sinds kort dus eigenaar van Boulderhal Bruut. Ik kan me geen betere manier voorstellen om het boulderen te delen met klimmers die al even gek zijn van de sport. Maar ook met nieuwe boulderaars die op zoek zijn naar een uitdaging. Naast de dagelijkse bedrijfsvoering zal ik me daarom vooral bezig houden met het uitzetten van de boulders en het geven van trainingen en cursussen. 

Jelle Zijlstra

Het opzetten van een eigen boulderhal: het begon als iets vaags, iets wat je zegt tegen je vrienden als je in Fontainebleau die ene moeilijke boulder probeert te halen. Maar begin 2016 groeide het enthousiasme om deze 'vage' wens om te zetten naar iets concreets. Mijn kennis van ondernemen en mijn passie voor de klimsport heb ik kunnen combineren tijdens het realiseren van Boulderhal Bruut. Ik ben er trots op samen met Wouter en Jelmer Bruut steeds verder vorm te kunnen geven. Bij Bruut zal ik mij voornamelijk bezig houden met de dagelijkse leiding van de hal en ons personeel, het uitdenken van nieuwe trainingen en cursussen en het uitzetten van de boulders.

Jelmer Pelt

Klimmen, klimmen, klimmen, daar bestond mijn leven uit voordat ik in 2013 eindelijk in het diepe sprong en van mijn obsessie mijn werk maakte. Boulderhal Sterk in Utrecht werd een feit. Na de eerste succesvolle jaren van Sterk begon de ondernemer in mij onrustig te worden. De kennis die ik had verworven wilde ik nog wel eens toepassen in het opstarten van een nieuwe boulderhal. Ik heb in Jelle en Wouter twee enthousiaste partners gevonden die weer een hele eigen kijk op de zaak hadden en de kar van onze boulderhal in Breda maar al te graag willen trekken. Met het volste vertrouwen zal ik mij dan ook vooral op de achtergrond begeven en samen met Jelle en Wouter de koers van bruut bepalen.