menu
Telefoon
banner
banner

Teams en bedrijven

Teamuitje

Alhoewel boulderen in essentie een individuele sport is, heeft de sport een sociaal karakter. Boulderen is daarom een zeer geschikte activiteit voor de meer sportieve bedrijfsuitjes. De sport stimuleert het teamgevoel; je gaat samen op zoek naar de oplossing om een boulder te halen. "Samen op weg naar de top" geldt bij ons letterlijk. Omdat de uitdagingen bij boulderen oneindig zijn, kan ieder op zijn of haar niveau plezier beleven aan de sport. 

 

Bedrijfstraining

Naast uitjes bieden we speciale trainingen voor leidinggevenden en hun teams waarbij we het boulderen inzetten als middel om de dynamiek in het team in kaart te brengen en om het teamgevoel te versterken. Tevens geeft het boulderen inzicht in de verschillende persoonlijkheden in een team en de mogelijkheden voor persoonlijke groei.

 

Aanmelden en tijden

Voor teams en bedrijven vanaf tien personen geldt een korting van 10% per persoon op de normale toegangsprijs tijdens daluren (donderdag en vrijdag tussen 14:00 en 19:30 of zaterdag tussen 10:00 en 14:00). Het is hiervoor vereist om als groep af te rekenen en niet per persoon.

 

Het is niet mogelijk om als groep te boulderen op doordeweekse avonden na 19:30. 

 

Voor meer informatie of het aanmelden voor een team-/bedrijfsuitje of meer specifieke bedrijfstraining, kan je onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens volgens de privacyverklaring van Boulderhal Bruut.