menu
Telefoon

 

Het is zover! Op zaterdag 15 april organiseren wij voor de eerste keer onze Multiplayer Madness! Bereid je voor op klimmen op, over en met elkaar, samen slingeren, hangen en puzzelen. Met de juiste strategie en goede dosis teamgeest maak je kans op de felbegeerde teamprijs!

Wat kun je verwachten?
Teams van drie tot vier personen strijden in een kwalificatie voor een plek in de finale! Verwacht ±12 trio-boulders en andere multiplayer madness. Wees tactisch met de samenstelling van je team. Ook iedereens individuele kwaliteiten worden getest!

Voor wie?
Teams van minimaal drie personen tot maximaal vier personen (minimale leeftijd 16 jaar en minimaal klimniveau 6A) kunnen zich inschrijven. Let op! Er geldt een maximum van 30 teams en vol is vol!
 Ben je onder de 16 en wil je mee doen? Mail dan even naar info@boulderhalbruut.nl met je teamsamenstelling en dan kijken we naar de mogelijkheden.


Praktische informatie en eten
De kosten bedragen € 25,- p.p. Dit is inclusief heerlijk eten geserveerd vanuit een Foodtruck (daarover later meer!). Inschrijven kan via de onderstaand google formulier. Stel een team captain aan die het formulier op de website invult en bedenk alvast een passende teamnaam. De boulders zullen enkel te klimmen zijn tijdens de wedstrijd.

Programma
Om 13:00 is de captains’ briefing. De kwalificaties zijn aansluitend van 13:30 tot 17:30. De Finale is van 19:00 tot 21:00 en hierin gaan we helemaal los met de Multiplayer Madness! Doe je niet mee of heb je de finale niet gehaald, kom dan zeker dit spektakel aanschouwen! Het kijken van de finales is natuurlijk gratis Daarna zullen we de madness doortrekken naar de bar.

Outfit
Bedenk vast een teamnaam met bijpassende kleding; want ook de beste team-outfit van de dag verdient een prijs!

 

>>>>>>>>>INSCHRIJVEN KAN HIER<<<<<<<<<