Elk jaar organiseren we een breed scala aan evenementen, van pubquizzes in de winter tot de Chill & Grill competitie in de zomer. Onze grootste evenementen zijn de Bruut Open en de Multiplayer Madness.

F120EFC5 C1E9 49AF BE66 FFD9E366B706 1 105 c JonaHarnischmacher07 04 24 DSC0133

Van de Nederlandse top tot multiplayer boulderen

Bij de Bruut Open zie je de absolute top van Nederland in actie, terwijl je bij de Madness in teams klimt met, over en langs elkaar om uiteindelijk de show te stelen in de finale.

 

Bruut Open

Jaarlijks organiseren wij eind september/begin oktober de Bruut Open, een evenement waar klimmers strijden in kwalificatieboulders om een plek te veroveren in de felbegeerde finale. Met een deskundig (internationaal) team van routesetters creëren we de meest uitdagende boulders. De Bruut Open is voor iedereen.

Bij de Bruut Open strijden de beste klimmers tegen elkaar voor een plek op het podium

Multiplayer Madness

Jaarlijks in april presenteren wij de Bruut Multiplayer Madness! Maak je klaar voor een avontuur waarbij klimmen op, over en met elkaar centraal staat en waar samen slingeren, hangen en puzzelen de norm is. Met de juiste strategie en een flinke dosis teamgeest maak je kans op één van de felbegeerde teamprijzen!

Teams van drie tot vier personen gaan de strijd aan in een kwalificatieronde om een plek in de finale te veroveren! Verwacht ongeveer 12 trio-boulders en andere vormen van multiplayer MADNESS. Wees tactisch bij het samenstellen van je team, want zowel je gezamenlijke als individuele kwaliteiten worden op de proef gesteld!

JonaHarnischmacher07 04 24 DSC0272

Chill & Grill

Iedere zomer steken wij geregeld de barbecue aan! Wij regelen brood,  sauzen en marshmallows, jij brengt je eigen veganistische burger, vlees, vis en/of groenten mee.

Dit alles wordt vergezeld door een kleine, gezellige competitie van iets meer dan 22 boulders van verschillende niveaus.

image 17

Pubquiz

Last but certainly not least zijn onze Pubquizes tijdens de wintermaanden. De vragen worden met zorg samengesteld en geselecteerd door ons deskundige panel. Bereid je voor op een diepgaande verkenning van de klimgeschiedenis en wees klaar voor feiten uit alle hoeken van de wereld.

Meer over ons weten?

Klik hier