menu
Telefoon

Reserveren bruut

Door COVID-19 is reserveren voor iedereen verplicht. Reserveren kan elk half uur vanaf opening en heeft een tijdsduur van twee uur voor het boulderen. 


Kom je als gezin? Dan is het dus ook belangrijk dat je als ouder reserveert en entree betaalt. Bij kinderen jonger dan twaalf is het verplicht dat er continu een volwassene aanwezig is in het klimgedeelte ter supervisie. Deze ouder kan dan natuurlijk wel gewoon mee boulderen.

 

Reserveren kan makkelijk via de app Toplogger of via de website. Maak een account en zoek onder de locaties naar Boulderhal Bruut. Vanuit daar is het makkelijk om voor alleen jezelf, of ook vrienden te reserveren. Kijk voor meer informatie over hoe te reserveren naar de video op onze homepage

  

Wegens COVID-19 hanteren wij een maximale groepsgrootte van vier personen.

 

Verdere coronaregels in Bruut

Iedereen is ondertussen bekend met de 1,5m regel. Ook in Bruut zal deze regel gehanteerd worden. De hele hal heeft daarom duidelijke looplijnen en wachtvakken om deze regel zo goed mogelijk te handhaven. Bruut blijft PIN only. 

 

Bij binnenkomst wordt iedereen gevraagd zijn handen te desinfecteren. Raak vervolgens tijdens je tijd bij Bruut niet je gezicht aan en hoest of nies in je ellebogen. Toch je gezicht aangeraakt? Desinfecteer dan nogmaals je handen bij een van de desinfectieplekken. 

 

Bruut zal regelmatig extra worden schoon gemaakt. Zo zal meermaals per dag het sanitair schoongemaakt worden en zal er extra aandacht zijn voor de schoonmaak binnen het horecagedeelte. 

 

Verder willen wij iedereen nogmaals wijzen op de algemene corona richtlijnen. Blijf thuis bij twijfel. Houd afstand tot anderen en raak je gezicht niet aan.