menu
Telefoon
banner

Training bij Boulderhal bruut

Bij ons vind je een uitgebreid pakket aan trainingen. Zowel voor kinderen als volwassenen, van beginners tot gevorderden. Met voormalig topklimmer en bondscoach Wouter Jongeneelen als hoofdtrainer staat jouw ontwikkeling als klimmer en plezier in de sport in elke training centraal.

Ons trainingsaanbod is nog in ontwikkeling. Dit zal onder andere bestaan uit wekelijkse trainingen voor de allerkleinsten, jeugd en voor gevorderden. Daarnaast geven we cursussen voor volwassenen op meerdere niveau's. Houd onze website of facebookpagina in de gaten voor meer info over ons programma en de startdata. Momenteel kan je je inschrijven voor onderstaande trainingen.

Op aanvraag geven wij ook instructies aan groepen en privélessen*.

Basics

Deze cursus is bedoeld voor de startende boulderaar. Je leert in drie lessen de beginselen van het boulderen. Met wat oefening in de juiste techniek en tactiek ga je snel vooruit. Je hebt na afloop van de cursus een basis voor veel toekomstig boulderplezier.

Meer informatie

Follow up

Het vervolg op de cursus Basics. Bedoeld voor de boulderaar met enige ervaring (niveau 5/5+). In drie lessen vergroot je je vaardigheden en ga je een flinke stap verder wat betreft techniek en inzicht en krijg je een korte introductie in fysieke training voor boulderen.

Meer informatie

Jeugdtraining

Wekelijkse training voor jeugdklimmers van 11 t/m 18 jaar. Tijdens de trainingen leer je op een leuke manier om steeds beter te boulderen. Naast veel plezier wordt er ook samen hard gewerkt. Deze training is bedoeld voor gemotiveerde jeugdklimmers die graag samen gedisciplineerd willen trainen om het volgende niveau te bereiken.

Meer informatie

6A-6C training en 7+ training

Wekelijkse training voor de gevorderde boulderaar die graag getraind wordt. Hou je ervan om in een groep uitgedaagd te worden en om hard te trainen, dan is deze training voor jou. Naast veel boulderen is er aandacht voor fysieke training en verbetering van techniek en tactiek. 


Meer informatie over de 6A-6C training

Meer informatie over de 7+ training

 

Op basis van beschikbaarheid van de instructeur.

Aankomende trainingen

Op dit moment zijn er geen geplande trainigen.