menu
Telefoon
banner
banner
banner

Training bij Boulderhal Bruut

Bij ons vind je een uitgebreid pakket aan trainingen. Zowel voor kinderen als volwassenen, van beginners tot gevorderden. Met voormalig topklimmer en bondscoach Wouter Jongeneelen als hoofdtrainer staat jouw ontwikkeling als klimmer en plezier in de sport in elke training centraal.

Ons trainingsaanbod is altijd in ontwikkeling. De huidige trainingen bestaan uit wekelijkse trainingen voor de allerkleinsten, jeugd en voor gevorderden. Daarnaast geven we wekelijkse trainingen voor volwassenen op meerdere niveau's. 

Op aanvraag geven wij ook instructies aan groepen en privélessen*.

 

Beginnersles

Wil je graag eens boulderen, maar heb je geen ervaring? Bij Bruut kun je elke dinsdag om 18:30 gratis een korte opstartles volgen! Je betaalt alleen entree. Met deze les helpen we je op weg zodat je daarna vol vertrouwen zelfstandig kan boulderen.

 

Let op! De instuifles is vanaf 12 jaar. Wil je met kinderen komen boulderen? Dat kan natuurlijk ook! Zorg dan voor één begeleider (18+) per twee kinderen. Er geldt een groepsgrootte van maximaal drie personen waarbij je 1,5 uur kan boulderen.

 

 

Jeugdtraining

Bij Bruut is er wekelijks training voor jeugdklimmers van 8 t/m 18 jaar. De training is bedoeld voor gemotiveerde jeugdklimmers die graag gedisciplineerd samen willen trainen om het volgende niveau te bereiken. Op een leuke en afwisselende manier zul je samen fanatiek trainen om een betere boulderaar te worden. Ben je tussen de 8 en 18 jaar en ben je lid, dan kan je gratis deelnemen aan de training. 

Let op! Voor deelname aan de jeugdtraining is enige boulderervaring vereist. De training komt anders niet goed tot zijn recht en het kan nogal overweldigend zijn zonder ervaring.

 

Voor wie?

Beginnende boulderaars (vanaf 8 jaar) die samen enthousiast willen trainen!

 

Trainingsdata

  • Elke maandagmiddag van 17:00 - 18:30 is er een jeugdtraining voor de leeftijd van 12 tot 15 jaar. Elke maandagavond van 19.00 tot 20.30 is er een jeugdtraining voor de leeftijd van 13 tot 18 jaar
  • Elke woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 is er een jeugdtraining voor de leeftijd van 8-11 jaar.
  • Elke woensdagmiddag van 16:30 tot 18:00 zijn er twee jeugdtrainingen voor de leeftijd van 12-15 jaar. Afhankelijk van klimniveau en leeftijd kijken we welke groep geschikt is.
  • Elke zaterdagochtend van 09:30 tot 11:00 is er een jeugdtraining voor de leeftijd van 8 tot 14 jaar.
  • Meer informatie beschikbaar bij de balie

Trainer

Daan, Lobke, Yarut & Eva

Prijs

De training zit bij een abonnement inbegrepen. Bij een proefles betaal je alleen entree.

 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

 

 

4/5 en 5/6 training

Deze trainingen zijn bedoeld voor de startende en wat meer ervaren boulderaar. Je leert in een aantal trainingen de beginselen van het boulderen of bouwt daarop verder. Met wat oefening in de juiste techniek en tactiek ga je snel vooruit. Je hebt na afloop van de trainingen een basis voor veel toekomstig boulderplezier.

Meer informatie over de 4/5 training

 

6+ training

Wekelijkse training voor de gevorderde boulderaar die graag getraind wordt. Hou je ervan om in een groep uitgedaagd te worden en om hard te trainen, dan is deze training voor jou. Naast veel boulderen is er aandacht voor fysieke training en verbetering van techniek en tactiek. 

Meer informatie over de 6+ training

 

Op basis van beschikbaarheid van de instructeur.

Aankomende trainingen

Op dit moment zijn er geen geplande trainigen.