menu
Telefoon
banner
banner
banner

Training bij Boulderhal Bruut

Bij ons vind je een uitgebreid pakket aan trainingen. Zowel voor kinderen als volwassenen, van beginners tot gevorderden. Met voormalig topklimmer en bondscoach Wouter Jongeneelen als hoofdtrainer staat jouw ontwikkeling als klimmer en plezier in de sport in elke training centraal.

Ons trainingsaanbod is altijd in ontwikkeling. De huidige trainingen bestaan uit wekelijkse trainingen voor de allerkleinsten, jeugd en voor gevorderden. Daarnaast geven we wekelijkse trainingen voor volwassenen op meerdere niveau's. 

Op aanvraag geven wij ook instructies aan groepen en privélessen*.

 

 

Jeugdtraining

Wekelijkse training voor jeugdklimmers van 8 t/m 18 jaar. Tijdens de trainingen leer je op een leuke manier om steeds beter te boulderen. Naast veel plezier wordt er ook samen hard gewerkt. Deze training is bedoeld voor gemotiveerde jeugdklimmers die graag samen gedisciplineerd willen trainen om het volgende niveau te bereiken.

Meer informatie

4/5 en 5/6 training

Deze trainingen zijn bedoeld voor de startende en wat meer ervaren boulderaar. Je leert in een aantal trainingen de beginselen van het boulderen of bouwt daarop verder. Met wat oefening in de juiste techniek en tactiek ga je snel vooruit. Je hebt na afloop van de trainingen een basis voor veel toekomstig boulderplezier.

Meer informatie over de 4/5 training

 

6a/6c en 7+ training

Wekelijkse training voor de gevorderde boulderaar die graag getraind wordt. Hou je ervan om in een groep uitgedaagd te worden en om hard te trainen, dan is deze training voor jou. Naast veel boulderen is er aandacht voor fysieke training en verbetering van techniek en tactiek. 

Meer informatie over de 6a/6c en 7> training

 

Op basis van beschikbaarheid van de instructeur.

Aankomende trainingen

Op dit moment zijn er geen geplande trainigen.