menu
Telefoon

Training bij Boulderhal Bruut

Bij ons vind je een uitgebreid pakket aan trainingen. Zowel voor kinderen als volwassenen, van beginners tot gevorderden. Met voormalig topklimmer en bondscoach Wouter Jongeneelen als hoofdtrainer staat jouw ontwikkeling als klimmer en plezier in de sport in elke training centraal.

Ons trainingsaanbod is altijd in ontwikkeling. De huidige trainingen bestaan uit wekelijkse trainingen voor de allerkleinsten, jeugd en voor gevorderden. Daarnaast geven we wekelijkse trainingen voor volwassenen op meerdere niveau's. 

Op aanvraag geven wij ook instructies aan groepen en privélessen*.

 

 

Gratis introductieles

Wil je graag eens boulderen, maar heb je geen ervaring? Bij Bruut kun je elke maandag van 20:30 tot 21:30 een gratis introductieles volgen! Je betaalt alleen entree. Met deze les helpen we je op weg zodat je daarna vol vertrouwen zelfstandig kan boulderen. We behandelen de basics van boulderen en wat extra. Kijk hier voor meer informatie.

 

Let op! De beginnersles is vanaf 12 jaar. Wil je met kinderen komen boulderen? Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan hier voor meer informatie.

 

 

Jeugdtraining

Bij Bruut is er wekelijks training voor jeugdklimmers van 8 t/m 18 jaar. De training is bedoeld voor gemotiveerde jeugdklimmers die graag gedisciplineerd samen willen trainen om het volgende niveau te bereiken. Op een leuke en afwisselende manier zul je samen fanatiek trainen om een betere boulderaar te worden. Ben je tussen de 8 en 18 jaar en ben je lid, dan kan je gratis deelnemen aan de training. 

Let op! Voor deelname aan de jeugdtraining is enige boulderervaring vereist. De training komt anders niet goed tot zijn recht en het kan nogal overweldigend zijn zonder ervaring.

 

Voor wie?

Beginnende boulderaars (vanaf 8 jaar) die samen enthousiast willen trainen!

 

 

Intermediate training

Deze trainingen zijn bedoeld voor de startende en wat meer ervaren boulderaar. Je leert in een aantal trainingen de beginselen van het boulderen of bouwt daarop verder. Met wat oefening in de juiste techniek en tactiek ga je snel vooruit. Je hebt na afloop van de trainingen een basis voor veel toekomstig boulderplezier.

Meer informatie over de Intermediate training

 

 

Advanced training

Wekelijkse training voor de gevorderde boulderaar die graag getraind wordt. Hou je ervan om in een groep uitgedaagd te worden en om hard te trainen, dan is deze training voor jou. Naast veel boulderen is er aandacht voor fysieke training en verbetering van techniek en tactiek. 

Meer informatie over de Advanced training

 

Op basis van beschikbaarheid van de instructeur.

 

 

Workshops

Kijk hier voor onze workshops.