menu
Telefoon
banner

4/5+ training

Tijdens de 4/5+ training leer jij, als startende boulderaar, belangrijke beginselen van het boulderen. Je zult al snel ontdekken dat je er niet alleen komt met brute kracht of lenigheid. Techniek en tactiek zijn dan ook belangrijke speerpunten tijdens deze training. Leer onder andere hoe je je zwaartepunt verplaatst over de wand en hoe je een plan van aanpak bedenkt alvorens je aan een boulder begint. Na het volgen van een aantal trainingen heb jij een uitstekende basis gelegd voor veel toekomstig boulderplezier. Houd er wel rekening mee dat elke training andere aspecten behandeld. Het kan daarom zijn dat de ene week meer aandacht is voor techniek en de daaropvolgende week de focus meer zal liggen op kracht.

 

Voor deelname aan 4/5+ training is wel enige boulderervaring vereist. Dit omdat bepaalde technieken die behandeld worden dan beter tot zijn recht komen. Heb je nog geen ervaring? Doe dan mee aan de instuifles! Let op: de training is vanaf 16 jaar.

 

5/6+ training

De 5/6+ training is een logisch vervolg op de 4/5+ training. De trainingen volgen in de basis dezelfde principes als de 4/5+ training maar dan net op een hoger niveau! Zit jij in het niveau geel/oranje? Dan is dit de perfecte training voor jou.

  

De groepen bestaat uit max. 8 personen. Inschrijven is verplicht, vol=vol.

 

Voor wie?

Beginnende boulderaars (vanaf 16 jaar)

 

Trainingsdata

  • 4/5+: Elke woensdagavond van 19:00 tot 20:30
  • 5/6+: Elke donderdagavond van 19:00 tot 20:30

  • Meer informatie beschikbaar bij de balie

Trainer

Daan Smit (4/5+) en Wouter Jongeneelen (5/6+)

Prijs

€ 7,50,- p.p., + kosten voor entree

 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de 4/5+ of de 5/6+ training

 

Let op: je kan je maximaal voor de aankomende twee trainingen aanmelden

 

Let op: DOOR COVID-19 zijn er momenteel geen trainingen

 

Trainingen