menu
Telefoon

Privetraining

Wil jij effectiever trainen om je persoonlijke klimdoelen te halen? Daar kunnen wij je bij helpen! Met een personal trainer boek je sneller resultaat en ben je verzekerd van een extra dosis motivatie. 

 

Individuele training of zes-wekelijks traject

Je kan bij ons een enkele training volgen. Maar om echt het onderste uit de kan te halen bieden wij een traject aan van in totaal zes trainingen. Het traject start met het in kaart brengen van je doelen en je huidige niveau. Aan de hand van een persoonlijk trainingsplan ga je vervolgens onder individuele begeleiding aan de slag.

 

Vervolgtraject

Na deze zes trainingen is het mogelijk om verder te gaan met een vervolgtraject. Ook is het mogelijk om op afspraak losse trainingen te volgen als je weer eens behoefte hebt aan een effectieve training, gericht op jouw verbeterpunten. 

 

Teamverband

Wil jij graag met je vrienden deelnemen aan een personal training? Ook dat kan, met maximaal twee anderen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven contact met ons op. 

 

Even voorstellen

Sandor Allonsius, personal trainer bij Bruut, is in het tweede jaar van de opleiding Sportkunde aan Hogeschool Zeeland begonnen met het geven van personal training bij een sportcentrum. Na vier jaar ervaring in het geven van personal training en drie jaar boulderen, begint hij nu met personal training bij Bruut.

“Ik heb mijn hele leven aan verschillende sporten gedaan en weet wat het is om vast te zitten op een niveau. Het is voor mij een passie geworden om deze barrières te doorbreken en steeds mijzelf te verbeteren. 

Het is nu tijd om deze passie te delen en mensen te helpen met hun doelen binnen het boulderen.”

 

 

Trainingsdata

  • Van maandag t/m donderdag

 

Trainer

  • Sandor

 

Prijs

  • Individuele privetraining €40/ uur. Cursus van zes privetrainingen €200,-. Na het volgen van een individuele training kan je altijd nog besluiten met de cursus te willen starten. 

 

Aanmelden

  • Stuur een mail naar info@boulderhalbruut.nl

 

Vragen?

  • Spreek Sandor even aan, stel je vraag bij de bar of mail/bel ons. We helpen je graag!

  

 

Trainingen