Groepen

Boulderen is voor iedereen. Wij geven jullie de juiste begeleiding zodat jullie volop kunnen genieten van de gezamenlijke ervaring die boulderen biedt.

 

Boulderen. Samen.

 

  • Voor groepen groter dan 10 personen
  • Persoonlijke begeleiding 
  • Mogelijk tijdens de daluren (doordeweeks overdag)
  • Op aanvraag
AANMELDEN GROEPEN
Hero image

Groepen

Groepen vanaf 10 personen dienen van te voren per mail te reserveren. Dit kan je doen door te mailen naar groepen@boulderhalbruut.nl. 

 

Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 15 personen. Voor groepen is het alleen mogelijk in de daluren te komen boulderen. Dit is doordeweeks overdag en in het weekend in de avond). Vanaf 10 personen is instructie (40,- euro) verplicht. 

 

Vanwege de beperkte capaciteit van onze keuken is het niet mogelijk vooraf of achteraf als groep gezamenlijk te eten.

 

Scholen

Boulderen biedt een leerzame en leuke ervaring wanneer het gaat om lichamelijke opvoeding. Zowel motorisch als tactisch daagt het leerlingen uit om op een laagdrempelige manier grenzen te verleggen. Ondanks het individuele karakter van de sport, is er veel onderling contact tijdens het boulderen en kunnen leerlingen elkaar helpen een boulder 'te halen'.

 

AANMELDEN

De kosten voor een uur boulderen bedragen t/m 10 leerlingen 100,-. Daarboven komt er 8,50 bij per leerling. Dit is inclusief een instructeur en klimschoenen.

 

De kosten voor anderhalf uur boulderen bedragen t/m 10 leerlingen 130,-. Daarboven komt er 11,- bij per leerling. Dit is inclusief een instructeur en klimschoenen.

 

Wil je reserveren of meer informatie over de mogelijkheden Stuur dan een e-mail naar groepen@boulderhalbruut.nl.

 

Boulderen met kinderen (en kinderfeestjes) 

Het is niet mogelijk je kinderfeestje te houden bij Bruut (ook niet zonder cadeautjes, taart of onaangekondigd). 

 

Wil je toch met kinderen onder de 12 jaar boulderen? Zorg dan voor één begeleider (18+) per twee kinderen. Er geldt een groepsgrootte van maximaal drie personen waarbij je 1,5 uur kan boulderen.

 

Wij geven altijd een korte uitleg van de (veiligheids-)regels van de sport voordat jullie starten met boulderen. Na de uitleg zijn jullie er helemaal klaar voor om zelf verder te boulderen!

 

Let op: de minimum leeftijd is 6 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

 

Heb je nog verdere vragen?

Neem contact met ons op!