menu
Telefoon
banner
banner

Groepen bij Bruut

Groepen vanaf 10 personen moeten van te voren per mail reserveren. Dit kan je doen door te mailen naar groepen@boulderhalbruut.nl 

 

Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 15 personen. Voor groepen is het alleen mogelijk in de daluren te komen boulderen (geen avonden, niet ‘s ochtends/overdag in het weekend). Vanaf 10 personen is instructie (40,- euro) verplicht. 

 

Vanwege de beperkte capaciteit van onze keuken is het niet mogelijk voor of achteraf wat te eten als groep.

 

 

Boulderen met kinderen (en kinderfeestjes) 

Het is niet mogelijk je kinderfeestje te houden bij Bruut (ook niet zonder cadeautjes, taart of onaangekondigd). 

 

Wil je toch met kinderen onder de 12 jaar boulderen? Zorg dan voor één begeleider (18+) per twee kinderen. Er geldt een groepsgrootte van maximaal drie personen waarbij je 1,5 uur kan boulderen.

 

Wij geven altijd een korte uitleg van de (veiligheids-)regels van de sport voordat jullie starten met boulderen. Na de uitleg zijn jullie er helemaal klaar voor om zelf verder te boulderen!

 

Let op: de minimum leeftijd is 6 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

 

Scholen

Boulderen biedt een leerzame en leuke ervaring wanneer het gaat om lichamelijke opvoeding. Zowel motorisch als tactisch daagt het leerlingen uit om op een laagdrempelige manier grenzen te verleggen. Ondanks het individuele karakter van de sport, is er veel onderling contact tijdens het boulderen en kunnen leerlingen elkaar helpen een boulder 'te halen'.

 

In Bruut is er de ruimte om zelf, als sportdocent, de les te verzorgen of om een instructeur van Bruut in te huren die de les op kan starten of in zijn geheel kan verzorgen. 

Aanmelden

Voor scholen hebben we een speciaal tarief van 9,- euro per leerling inclusief instructie. De maximale groepsgrootte is 20 leerlingen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden Stuur dan een mail naar groepen@boulderhalbruut.nl