menu
Telefoon
banner

Bruut intermediate (niveau 4/5)

Tijdens de intermediate (niveau 4/5) training leer jij, als startende boulderaar, belangrijke beginselen van het boulderen. Je zult al snel ontdekken dat je er niet alleen komt met brute kracht of lenigheid. Techniek en tactiek zijn dan ook belangrijke speerpunten tijdens deze training. Leer onder andere hoe je je zwaartepunt verplaatst over de wand en hoe je een plan van aanpak bedenkt alvorens je aan een boulder begint. Na het volgen van een aantal trainingen heb jij een uitstekende basis gelegd voor veel toekomstig boulderplezier. Houd er wel rekening mee dat elke training andere aspecten behandeld. Het kan daarom zijn dat de ene week meer aandacht is voor techniek en de daaropvolgende week de focus meer zal liggen op kracht.

 

Voor deelname aan de intermediate is wel enige boulderervaring vereist. Dit omdat bepaalde technieken die behandeld worden dan beter tot zijn recht komen. Heb je nog geen ervaring? Doe dan mee aan onze gratis introductieles! Let op: de training is vanaf 16 jaar.

 

Bruut Advanced

De training Bruut Advanced is een structurele training voor boulderaars van niveau 6a t/m 6c. Wekelijks train je onder begeleiding en samen met anderen aan je techniek en je inzicht. Je vergroot je repertoire aan klimbewegingen en je wordt sterker, zowel fysiek als mentaal. 

 

Wil jij graag je boulderniveau verhogen en vind je het leuk om in een fanatieke groep te trainen, meld je dan snel aan!

 

 

Krachttraining

Wil jij sterker worden om beter te kunnen boulderen? Meld je dan aan voor onze krachttraining. Tijdens deze training word je begeleid door een ervaren trainer om, op jouw niveau, je te ontwikkelen op het gebied van kracht. Met aandacht voor houding en het specifiek uitvoeren van de oefening weet je zeker dat je op de juiste manier aan het trainen bent!

 

Voor deelname aan krachttraining is wel enige boulderervaring vereist. Let op: de training is vanaf 16 jaar.

 

Aanmelden

Kies een van de onderstaande data om je aan te melden.  Je hebt een account nodig om te kunnen reserveren.

 

Afmelden

Via deze link kan je je reserveringen zien en je afmelden voor trainingen.